Heerlijke visschotels bestellen in Helmond en Weert

Neem contact op

Wilt u uzelf of uw gasten verwennen met het lekkerste dat de zee te bieden heeft? Vis & Co is gespecialiseerd in het maken van verrassende luxe visschotels. Een prachtig gegarneerde vissalade, een heerlijke tapasschaal of een uitgebreide gourmetschaal? Zegt u het maar!

Ons assortiment visschotels

Hieronder ziet u de visschotels die u kunt bestellen bij onze viswinkels in Helmond en Weert. Heeft u speciale wensen? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Als u uw bestelling minstens 48 uur van tevoren aan ons doorgeeft, garanderen wij een perfecte uitvoering.

Visschotels

 • Haringschaal

  € 55,-

  20 vers schoongemaakte haringen, mooi opgemaakt met uitjes.

 • Gourmetschaal

  € 12,95 p.p.

  Heerlijk gemarineerde stukjes vis: pangasius, koolvis, zalmfilet, tilapia, victoriabaars, scampi-in-knoflook en een surimi-garnaal.

 • Luxe gourmetschaal

  € 21,95 p.p.

  Een rijk gevulde schaal voor een culinaire avond. Deze schaal is samengesteld met al het luxe uit de zee, zoals: tonijn, wildezalmfilet, coquille, gamba, scholrolletje met zalm, roodbaarsfilet en heilbotfilet.

 • Gourmetschaaltje

  € 9,95

  Lekker als toevoeging bij uw gourmet. 110 g zalmfilet, 100 g pangasius en 100 g koolvis, allemaal in een lekkere marinade.

 • Visschotel

  € 14,95 p.p.

  Een feestelijke maaltijdsalade met rundvlees- of zalmsalade, makreelfilet, Noorse garnalen, gekookte mosselen, forelfilet, surimi-krab, gerookte zalmfilet en huissalade.

 • Luxe visschotel

  € 21.95 p.p.

  Een luxe maaltijdsalade met rundvlees- of zalmsalade, makreelfilet, Hollandse garnalen, gekookte mosselen, palingfilet, surimi-krab, gerookte zalmfilet, huissalade en scampi's in cocktailsaus.

 • Luxe hapjesschaal

  2-3 pers. € 55,-; 4-6 pers. € 95,-; 7-9 pers. € 150,-

  Een prachtige schaal bestaande uit: palingfilet, gerookte zalmfilet, forelfilet, Hollandse garnalen, scampi's in cocktailsaus, makreelfilet, huissalade en zalmwrap. Tip: serveer met stokbrood of toast.

 • Gerookte visschaal

  3-4 pers. € 37,50; 5-6 pers. € 49.95

  Een mooie schaal met hoofdzakelijk gerookte lekkernijen: makreelfilet, forelfilet, gerookte zalmfilet, gerookte haring, Noorse garnalen en surimi-krab.

 • Luxe gerookte visschaal

  3-4 pers. € 49.95; 5-6 pers. € 67.50

  Een luxe schaal met hoofdzakelijk gerookte lekkernijen: makreelfilet, palingfilet, gerookte zalmfilet, gerookte haring, Hollandse garnalen en surimi-krab.

 • Tapasschaal

  € 39.95,-

  Ideaal voor bij de borrel gevuld met gerookte zalmfilet, huissalade, tonijnsalade, scampi-in-knoflook, makreelfilet, ansjovisspiesjes en zalmwrap.

 • Saladeschaal

  € 35.00

  Een overheerlijke schaal om uw avond compleet mee te maken: huissalade, tonijnsalade, eiersalade, haringsalade, garnalensalade, krab-wakamesalade en gerooktezalmsalade.

 • Koude kibbelingschaal

  € 27.50

  Voor de liefhebber: ongeveer 1 kilo kibbeling met 3 sausjes.

Een visschotel bestellen

Wilt u er zeker van zijn  dat de visschotel van uw keuze beschikbaar is? U kunt altijd contact opnemen met Vis & Co om uw bestelling te plaatsen. U kunt er dan op vertrouwen dat uw visschotel op het afgesproken tijdstip klaarstaat. Ook is het natuurlijk mogelijk om bij onze viswinkels in Helmond en Weert langs te komen om te zien welke visschotels wij kant-en-klaar beschikbaar hebben.

Bestel meteen een visschotel

Vis & Co Helmond

Nieuwveld 5

5702 HW Helmond

 0492 - 553 589

Vis & Co Weert

Dries 81

6006 HR Weert

06 - 28 94 16 03